Endelig…….

§ oktober 31st, 2012 § Filed under Ikke kategoriseret § 3 Comments

Så kom tiden endelig, hvor jeg kan få skrevet dette indlæg. Det har været lidt længe undervejs, men nu er vi så langt at jeg må få det sagt. Efter 4 spontane aborter i løbet af et år og et par måneders sygemeldning efter 4. omgang i sommers, kan jeg endelig fortælle at Ella skal være storesøster til Maj næste år (Hvis alt går godt – knock on wood).
Efter sidste abort, gik luften bare af ballonen og jeg valgte at blive sygemelst et par måneder, efter snak med læge og psykolog. Jeg synes faktisk det var meget grænseoverskridende at skulle være langtids sygemeldt, for jeg tror jeg følte det som et nederlag. Men efter et hårdt år, både på arbejde, med fyringsrunder og flytning og generel dårlig stemning, samtidig med de 4 spontane aborter, kunne hverken min krop eller hjerne mere. Jeg havde simpelthen brug for ro. Og det skal jeg love for at jeg har fået. Jeg fik besked på, kun at gøre ting jeg havde lyst til og som gjorde mig glad, så det har jeg gjort. Og det var jo heller ikke lige meningen at jeg skulle blive gravid så hurtig efter sidste abort, men som altid sker sådan noget, når man mindst venter det. Og nu er jeg i uge 13 og alt ser fint ud. Jeg starter på arbejde igen på fredag og jeg glæder mig. Det har været rigtig hyggeligt og dejligt at gå her hjemme, men nu trænger jeg til at komme igang. Heldigvis er det på halv tid, så jeg kan stadig tage den lidt med ro.
Vi er glade og glæder os og er også lidt ved at skide i bukserne over at skulle have endnu et barn (en lille bitte bitte baby). :)

3 Responses to “Endelig…….”